Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

12 жовтня 2017 року в нашій школі відбулося урочисте відкриття VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Метою конкурсу є піднесення престижу української мови та літератури у молодого покоління, підвищення рівня загальної мовної культури, виховання почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю; вшанування пам'яті Великого Кобзаря та популяризації його творчої спадщини.

Учасниками конкурсу були учні 5-11 класів, які виконували творчі завдання, пов'язані з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу, а також сприяли об'єднанню націй, формуванню почуття патріотизму, оптимізму й віри в щасливе майбутнє Української держави, про яку мріяв і писав у своїх творах Шев ... Читати далі »

Переглядів: 506 | Додав: Школа-1 | Дата: 16.10.2017 | Коментарі (0)