Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

19 жовтня у нашій школі був особливий день, тому що ми святкували доволі незвичне для багатьох українців свято Halloween. Провели ми цей цікавий захід у форматі конкурсу-дефіле "Halloween - 2017", де члени журі обрали найкращих у різноманітних номінаціях. Учасниками стали учні 5-8 класів. Конкурсанти ретельно готувалися і самостійно обирали свій образ, костюм та грим. Запрошувалися до перегляду показу вчителі та учні 5-9 класів, які отримали масу позитивних емоцій та приємних вражень від побаченого.

... Читати далі »

Переглядів: 547 | Додав: Школа-1 | Дата: 19.10.2017 | Коментарі (0)

          Навчання тільки тоді успішне, коли здобувати знання цікаво. Щоб підтримати інтерес дітей до вивчення математики, педагоги початкових класів організували молодшим школярам захоплюючу подорож до казкової країни Математики.

          Протягом предметного тижня, що тривав з 9 по 13 жовтня, вчителі звертали увагу дітей на математичні поняття на всіх уроках, у позакласній діяльності та побуті. Важливою особливістю проведення тижня була взаємодія між учнями різних класів: ознайомлення з творчими роботами, стіннівками, виставками малюнків та поробок; спільні ігри на прогулянках, створення фоторепортажів. Четвертокласники організували рольову гру "Інтерв'ю" (учні-кореспонденти п ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: Школа-1 | Дата: 19.10.2017 | Коментарі (0)