Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!  

Ранок 3 вересня 2018 року розпочався зі святкової лінійки, де зібралися гості, вчителі, батьки та учні. Під час урочистостей по-новому пролунав перший шкільний дзвінок - естафету від першокласників прийняли випускники нашої школи: Королюк Микола Григорович, який 50 років тому пішов у ... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: Школа-1 | Дата: 04.09.2018 | Коментарі (0)