Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

Революція Гідності не лишила байдужим жодного свідомого українця. Когось змусила за півроку постаршати, комусь за одну ніч побілила скроні, інші ж пригадали юні літа і Помаранчеву Революцію. На невеличкій площі у серці Києва сконцентрувалася душа великого українського народу, нескореного і непереможного. Цими днями уся країна згадує про ті натхненні і трагічні дні, волонтерів, Небесну Сотню, «легітимну» владу і, звісно, про справжніх живих героїв, що, долаючи біль і страх, боролися, загоювали рани і знову поверталися до палаючих барикад.

 21 листопада в нашій школі учні 10-а класу пр ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: Школа-1 | Дата: 23.11.2018 | Коментарі (0)

16 листопада в нашій школі відзначали Міжнародний день Толерантності.

Ми оформили тематичний стенд до цього свята, а також наші 11-класниці провели інформаційну бесіду серед учнів всіх класів. Основна мета бесіди: ознайомити учнів із поняттям «толерантність», виявити основні риси толерантності, сформувати правильне уявлення щодо толерантної поведінки, виховувати почуття поваги один до одного, до звичаїв, традицій і культури різних народів, комунікативну культуру спілкування та взаєморозуміння, продовжити формування толерантного ставлення однокласників між собою, сприяти розвитку в учнів самосвідомості, яке допомагає дітям побачити себе та інших такими, які вони є насправді, розвивати терпимість до ві ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: Школа-1 | Дата: 23.11.2018 | Коментарі (0)