Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

21 лютого, всі народи Землі відзначають Міжнародний день рідної мови. Це один із тих днів, коли кожен має змогу відчути себе частиною свого великого народу.  Тому, вчителі та учні ліцею організували конкурс віршів та поетичний флешмоб «Звучи, рідна мово!»

Мова – це найбільший скарб кожного народу, це саме той інструмент, який єднає людей однієї нації, робить їх єдиним цілим.  

... Читати далі »

Переглядів: 269 | Додав: Школа-1 | Дата: 24.02.2020 | Коментарі (0)

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні.
18,19,20 лютого 2014 року – найтрагічніші дні в сучасній українській історії. Вони стали завершальним етапом Революції гідності – протесту мільйонів українців проти корупції та несправедливості.
В цей день в нашому навчальному закладі було проведено Годину пам’яті «Небесна Сотня ангелів». Старшокласники  розповіли про жахливу сторінку історії і згадали у віршах та піснях ті пекельні дні, які стали для багатьох українців фатальними, ті дні, після яких чимало синів і доньок України не повернулися до рідного дому. Ми вшанували хвилиною мовчання память усіх тих, хто ціною власного життя відстоював права України на євроінтеграцію.

... Читати далі »

Переглядів: 253 | Додав: Школа-1 | Дата: 24.02.2020 | Коментарі (0)