Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

14:28
«Небесна Сотня ангелів»

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні.
18,19,20 лютого 2014 року – найтрагічніші дні в сучасній українській історії. Вони стали завершальним етапом Революції гідності – протесту мільйонів українців проти корупції та несправедливості.
В цей день в нашому навчальному закладі було проведено Годину пам’яті «Небесна Сотня ангелів». Старшокласники  розповіли про жахливу сторінку історії і згадали у віршах та піснях ті пекельні дні, які стали для багатьох українців фатальними, ті дні, після яких чимало синів і доньок України не повернулися до рідного дому. Ми вшанували хвилиною мовчання память усіх тих, хто ціною власного життя відстоював права України на євроінтеграцію.

Від нас пішли найкращі – ті, для кого “справедивість”, “гідність”, “свобода”, “Україна” були не просто словами, а сенсом їх життя.
Ми віримо, що темні часи пройдуть. А ми завжди будемо пам’ятати Героїв Небесної Сотні.

Переглядів: 255 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: