Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

12:41
5 лютого 2019 року Всесвітній день безпечного Інтернету

День безпечного Інтернету (SID) організовано мережами Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпеки та позитивного використання цифрових технологій. Понад 140 країн підтримали ідею Дня безпечного Інтернету, мільйони людей в усьому світі об’єднуються заради натхнення до позитивних змін та підвищення освіченості з питань безпеки онлайн.

В Україні День безпечного Інтернету відзначається з 2009 року за підтримки «Майкрософт Україна».

До Дня безпечного Інтернету долучились учні та вчителі нашої школи з метою донести важливу інформацію про те, що від кожного з нас залежить наша безпека в онлайн просторі. Була проведена акція «Я – проведу день без Інтернету». А також, учні були ознайомлені з правилами безпечного використання Інтернету та етикетом спілкування в соціальній мережі.

 

 

 

Переглядів: 367 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: