Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

15:49
Даруємо радість людям!

Даруємо радість людям!

З давніх-давен у нас на Україні словом і ділом , словесним твором і магічним актом, всією обстановою люди створюють у день Різдва атмосферу святості та духовності.

Вертеп—одна з найкращих оздоб свята Різдва, наша традиція, яку українці зберігають вже понад чотири століття.

Саме тому, ми, учні ЗОШ № 1, вирішили продовжити традицію святкування Різдва дійством вертепної драми, в основу якої покладено оповідання про народження Ісуса Христа.

Разом з учнями ЗОШ №7 та 10 нам було приємно поринути в атмосферу проведення вертепу, бо в цьому відчувався етнічний дух та духовне піднесення. Переконані, ці струни нам вдалося зачепит і в серцях глядачів.

Через різдвяне дійство ми подарували святковий настрій своїм вчителям.

 Прекрасна особливість різдвяних свят полягає в тому, що в цей час жодна людина не може бути самотньою. Коли Бог через незбагненну любов до нас послав у світ Свого Єдиного Сина, ніхто не має права сумувати. Саме тому ми вирішили відвідати  дітей з реабілітаційного центру, адже  вони, як ніхто, потребують, щоб хтось зігрів їхні серця. 

Зі сцени дуже добре видно, як діти і самі стають учасниками Різдвяної містерії. Нас вразили очі дітей, їхні почуття. Вони з цікавістю спостерігали за діями ангелів, пастушків, а вчинки  Ірода викликали обурення.

Як приємно дарувати радість людям, а особливо дітям!

Ми також висловлюємо подяку за співпрацю в постановці учням 10-ї та 7-ї шкіл: Хлуду  Владиславу, Повх Марії, Смушок Анні, Дрем люку Богдану, Терещук Ірині.

Шкільний парламент ЗОШ № 1

Переглядів: 613 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: