Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

21:37
День працівників освіти

Поміж багатьох свят, які відзначають у календарі школи, є день, коли настрій усієї  шкільної родини особливо піднесений і радісний - у першу неділю  жовтня, коли уся країна урочисто відзначає День працівників освіти!

05.10. 2018 р. видався особливий день в нашій школі, адже вона замайоріла квітами, повітряними кульками, посмішками педагогів та учнів. Із самого ранку під урочисту музику та гучні оплески у холі школи всіх працівників  зустрічали  11-тикласники вітальними словами та маленькими солодкими сюрпризами. А ще наші випускники підготували святкову програму, яка пройшла у вигляді театралізованої постановки, де основною ідеєю було утвердження думки про те, що вчитель - непроста та благородна професія. Проте найголовніший подарунок у цей день - це вираз подяки та безмірної поваги до такої нелегкої, але такої потрібної вчительської праці.

Переглядів: 454 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: