Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

23:08
День працівників освіти

Учитель… Таке ніжне, світле, слово. Воно лунає так дзвінко, як чисте джерельце, воно лине, як та провідна зірка, що осяює путь. Але водночас це слово закликає до праці, до дії, творчого пошуку, самовизначення.

У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

У п’ятницю, 4 жовтня, на учителів очікували святково прибрані холи ліцею, веселі і привітні учні, і, відповідно, піднесений настрій.

Розпочиналося дійство з традиційного живого коридору з усміхнених учнів, різнобарвних квітів та солодощів. Кожного педагогів зустрічало голосне «Ві-та-є-мо!!!», звучали теплі слова побажань. А ще

11-тикласники  провели свято

Вітаємо Вас, любі педагоги”, звернулися зі словами подяки до вчителів, нагородивши кожного емблемами та подарували  їм пісні, вірші.

   Проте найголовніший подарунок у цей день - це вираз подяки та безмірної поваги до такої нелегкої, але такої потрібної вчительської праці.

 

Переглядів: 345 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: