Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

21:07
День української писемності та мови

9 листопада вся Україна відзначає важливе свято – День української писемності та мови.

Наш осітній заклад також завжди пам'ятає про цей день, тому ретельно готується до його відзначання. На стендах розміщується цікава інформація про нашу мову, педагоги та учні вбираються у національний одяг - вишиванки.

Цьогоріч вчителі словесники  відзначили свято креативно, підготувавши відео флешмоб та захід «Допоки лунає мова – є народ».  

І уже стало традицією у нашій школі щорічно проводити конкурс "Вишиваний клас". У цьому конкурсі приймають участь усі учнівські колективи. Школярі прикрашають свої навчальні кабінети вишитими рушниками, тканими килимами та різноманітними старовинними предметами декору на побуту.

Учні9-11 класів також долучилися до Всеукраїнського радіодиктанту.

 І в молодших школярів було справжнє свято. У вишитих рушниках та леп буках  прибраний зал, звучання тематичних пісень, цікаві завдання зі скарбнички української мови та танцювальний флешмоб не залишив нікого байдужим.

 

Переглядів: 338 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: