Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

19:03
День знань

День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!  

Ранок 3 вересня 2018 року розпочався зі святкової лінійки, де зібралися гості, вчителі, батьки та учні. Під час урочистостей по-новому пролунав перший шкільний дзвінок - естафету від першокласників прийняли випускники нашої школи: Королюк Микола Григорович, який 50 років тому пішов у 1 клас та Сидорська Мирослава Юріївна, яка також 50 років тому стала ученицею 10 класу.

По закінченню лінійки для першачків ми підготували особливе завдання. Наші маленькі друзі подорожували Чарівною Країною "П'яти царств". Вони стали учасниками цікавої квест-гри та позмагалися у п'яти конкурсах: "Секрети загадкової хімії", "В здоровому тілі - здоровий дух", "Потанцюймо разом", "Віднови відповідність" та "У веселому ритмі". Якщо завдання було виконано правильно, то команда отримувала букву. Після проходження усіх конкурсів з цих букв учасники квесту склали загальну фразу "Перша школа вітає своїх учнів" і отримали ключі від шкільних кабінетів.

Ще одним приємним сюрпризом стала фотозона, де могли сфотографуватися усі бажаючі. 

Переглядів: 461 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: