Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

21:17
День знань

Знову ранок другого вересневого дня повнився мелодійними звуками дзвоника. Знову майданчик розквітав від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

Перше осіннє свято "День Знань"  розпочалося зі святкової лінійки, де зібралися гості, вчителі, батьки та учні. Під час урочистостей  директор ліцею Тетяна Донюш, привітала всіх зі святом та подякувала  всім, хто допомагав закладу : міській владі, працівникам освіти, батькам учнів. Вона з гордістю повідомила всіх присутніх, що школа змінила назву на Заклад загальної середньої освіти "Ліцей №1 міста Ковеля", який  повністю готовий до нового навчального року.

По закінченню лінійки для  6-8-х класів ми підготували особливе завдання.  Вони стали учасниками цікавої квест-гри та пройшли завдання на п'яти станціях: "Логічна", "Здоров’я та спорту", "Надзвичайні ситуації ", "Хімічна" та "Географічна". Якщо завдання було виконано правильно, то команда отримувала букву. Після проходження усіх станцій з цих букв учасники квесту склали загальну фразу "Ліцей для мене це – освіта, знання, вміння, досвід, життя, родина, друзі, свято, добро, праця, успіх".

День знань - це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного.

 

 

 

 

Переглядів: 436 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: