Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

13:19
Яким же буде герб та прапор у моїй школі ?

Увага! Увага! Увага!

8 грудня наша школа презентувала захист проектів "Символ школи".

Участь взяли учні 6 - 10 класів. На захисті був присутній шкільний парламент та вчителі школи. В кінці відбулося невеличке голосування, під час якого найкращими на їхню думку стали 3  проекти. Про те  не вдалося досягти єдиного результату, і визначити один герб та прапор. Тому ми пропонуємо Вам згуртуватися, та визначити шкільну символіку разом за допомогою голосування. 

Проект учнів 6 - Б класу

 За основу герба учні 6 - Б класу взяли бджілку, яка символізує працьовитість і покірність. Свій нектар вона бере із квітів різних кольорів, кожен з яких має свою символіку. Синій - вірність; червоний - любов до рідної домівки; рожевий - шкільну юність.

В основу прапора  покладено білий хрест символ життя та незалежності. Навколо хреста зображена шкільна домівка в різні пори року.

 

Проект учнів 8 - А класу

Основою герба стала сова - символ знання та мудрості. Великий глобус - круг, характеризує цілісність та єднання.

Прапор учні 8 - А класу зобразили у двох кольорах синьому та блакитному. Синій - символ вірності та довіри. Блакитний символ благородства та вірності.

 

 

Проект учнів 10 - А класу

В основу герба покладена книга - символ знання та мудрості. З книги проростає пагін, який характеризує могутність; підкова -  удачу; зелене колосся - процвітання.

На червоному полотнищі прапора зображений хрест - символ життя та християнства та  голуб -  символ миру.

 

Проголосувати Ви зможете в коментарях або за адресою https://vk.com/public136769102

 

Переглядів: 850 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Настя  
0
10-А

2 Бодя  
0
6-б

1 Наталія  
0
10 А

Ім`я *:
Email *:
Код *: