Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

19:27
Міжнародний день толерантності

Толерантість - це співпраця, дух партнерства, готовність миритися з чужою думкою, повага людської гідності, повага прав інших, прийняття іншої людини такою, яка вона є, повага права бути іншим, визнання різноманіття, визнання рівності інших, терпимість.

Нещодавно, а саме 16 листопада, ми разом з усім світом святкували День толерантності.

В цей день, прийшовши до школи, вчителі та учні отримали різнобарвні стрічки, які символізували співдружність та єдність усіх людей. Також на інформаційному стенді всі бажаючі могли побачити яскраву квітку, яка допомогла краще усвідомити, що ж таке "толерантність". Цікавим заняттям на перервах для учнів стало розфарбовування стіни "Подаруй свою доброту", школярі мали змогу намалювати інклюзивний малюнок чи написати побажання іншим.

Переглядів: 544 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: