Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

14:17
Небесна Сотня

21 лютого 2018 року у нашій школі відбулася

тематична лінійка до Дня пам'яті героїв Небесної Сотні.

Учні 9-х класів розповіли про жахливу сторінку історії і згадали у віршах та піснях ті пекельні дні, які стали для багатьох українців фатальними, ті дні, після яких чимало синів і доньок України не повернулися до рідного дому. Ми вшанували хвилиною мовчання память усіх тих, хто ціною власного життя відстоював права України на євроінтеграцію.

Долучився до проведення години пам'яті усіх героїв майдану Селін Євген - голова міськрайонної спілки міста Ковеля та району. Євген з перших днів був учасником Майдану, а згодом начальником караулу на Сході України. Наш гість розповів учням чимало фактів, які допомогли їм усвідомити реальну картину подій на теренах України. Євген закликав учнів до вивчення історії свого народу, адже "Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього" (М.Рильський).

Також ми передали Селіну Євгену малюнки, які виконали учні початкових класів, щоб підтримати воїнів на Сході України. 

Низький уклін усім українським героям!

  

 

Переглядів: 500 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: