Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

18:22
Оголошення!

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ!

Відповідно до протокольного  рішення  позачергового  засідання  комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та рекомендацій листа управління освіти м. Ковеля освітній процес у Ліцеї №1  з 03.11.2020 р. буде організовано з використанням технологій дистанційного навчання. 

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

Відповідно до Положення про дистанційну форму навчання та рішення педагогічної ради від 31.08.20р. заняття  під час карантинних обмежень ліцей   проводить на таких платформах:

1-4 класи  -   проводять синхронну та асинхронну взаємодію із здобувачами освіти в програмі Viber, Zoom, Meet та на сайті ліцею http://schoolno1.at.ua/index/distancijne_navchannja/0-168

5-11 класи –в системі G SUITE For Education з правом власності на домен @lyceum1.ukr.education 

Відповідно до Положення про дистанційну форму ( розділ І п.7) педагогічний працівник самостійно обирає форму проведення уроку, при цьому враховується те, що заняття у синхронному режимі  становить не менше 30% навчального часу, а решта  часу організовується в асинхронному режимі. 

Директор ліцею

 
Переглядів: 329 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 2.0/3
Всього коментарів: 2
1 Микола  
0
Жахливе дистанційне навчання в малих класах , ніякої усвідомленості у вчителів , навіть в зум вийти не можуть , такі прогресивні висказування про розвинутість школи а в реальності повний 0. Дякую

2 Школа-1  
0
Відповідно до Положення про дистанційну форму навчання та рішення педагогічної ради від 31.08.20р. заняття під час карантинних обмежень ліцей проводить на таких платформах:
1-4 класи - проводять синхронну та асинхронну взаємодію із здобувачами освіти в програмі Viber, Zoom, Meet та на сайті ліцею http://schoolno1.at.ua/index/distancijne_navchannja/0-168
5-11 класи –в системі G SUITE For Education з правом власності на домен @lyceum1.ukr.education

Відповідно до Положення про дистанційну форму ( розділ І п.7) педагогічний працівник самостійно обирає форму проведення уроку, при цьому враховується те, що заняття у синхронному режимі становить не менше 30% навчального часу, а решта часу організовується в асинхронному режимі.

Директор ліцею

Ім`я *:
Email *:
Код *: