Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

15:39
Оголошення про конкурс творчих робіт « Майбутнє моє і моєї країни»

Відповідно до листа управління освіти і науки Волинської ОДА від 28 03.2013 р. № 1047/10/2-13 надсилаємо інформацію про проведення Всеукраїнського конкурсу юнацьких творчих робіт «Майбутнє моє і моєї країни», який проводиться у березні-грудні 2013 року Українським національним інформаційним агентством «УКРІНФОРМ» за підтримки уповноваженого Президента України з прав дитини Юрія Павленка на виконання Указу Президента України від 28.12.2012 № 756 «Про Рік дитячої творчості в Україні».

Мета  конкурсу - сприяти творчому та інтелектуальному розвитку дітей, формувати їх активну життєву позицію.

Згідно з умовами, що додаються, до участі в конкурсі прийматимуться творчі (текстові) матеріали дітей віком від 12 до 17 років, що відображатимуть їхні перші досягнення, мрії та плани на майбутнє, розповідатимуть про найважливіші події в найближчому оточенні.

Докладніше  про умови конкурсу можна на сайті: shkola.ukrinform.ua

 

 

Умови  конкурсу

1. Загальні положення

1.1. Учасники конкурсу повинні дотримуватися умов конкурсу.
1.2. До участі в конкурсі допускаються творчі роботи учнів середніх загальноосвітніх та спеціалізованих навчальних закладів віком від 12 до 17 років (включно), що відповідають оголошеній тематиці та вимогам до змісту робіт.
1.3. Для участі в конкурсі необхідно до 25 жовтня 2013 року (включно) надіслати оргкомітету заявку учасника та творчу роботу шляхом заповнення електронної анкети на веб-сторінці конкурсу та долучення до неї файлів з творчим доробком або шляхом відправлення анкети та доробку на адресу foreign@ukrinform.com.
Кожен учасник не обмежений у кількості конкурсних робіт. При цьому теми творчих робіт мають відповідати темі конкурсу.
1.4. Роботи мають виконуватися українською мовою.
1.5. Учасники конкурсу зобов'язані надавати правдиву інформацію про себе в анкеті конкурсу. Відповідальність за таку інформацію несе доросла особа – один із батьків учасника конкурсу або особа, що його заміщує (опікун, піклувальник), який також вносить свої дані у відповідні поля анкети. При цьому для подальшої участі творчого доробку в конкурсі доросла особа має надати згоду для обробки персональних даних, вказаних у анкеті, поставивши позначку в полі "З умовами конкурсу ознайомлений, погоджуюся їх виконувати".
1.6. До розгляду не прийматимуться роботи, які містять образи й нецензурну лексику, пропагують насильство, жорстокість, розпалюють расову, національну та релігійну ворожнечу.
1.7. Роботи, які містять ознаки порушення авторських прав, усуватимуться від участі в конкурсі. Організатор залишає за собою право перевіряти доробки учасників на ознаки плагіату, в тому числі, спеціальними програмними засобами.
1.8. З метою підтвердження авторства творчого доробку передбачається можливість проведення співбесіди з автором надісланої роботи.
1.9. Організатор конкурсу має право на подальше використання даних та конкурсних робіт учасників конкурсу для оприлюднення на стрічці Укрінформу, а також в інших інтересах за умови, що вони не суперечать чинному законодавству України.

2. Терміни проведення конкурсу

2.1. Конкурс проводитиметься у два етапи, які передбачають:
І етап (прийом робіт):
- початок конкурсу – 4 березня (з офіційним оголошенням на веб-ресурсах Укрінформу, сторінках агентства в соціальних мережах, а також на сторінках партнерів);
- прийом та публікація на веб-сторінці конкурсу творчих доробків – до 25 жовтня (включно).
ІІ етап (оцінювання робіт та визначення переможців):
- робота журі з обробки творчих робіт учасників конкурсу, визначення переможців – 28 жовтня – 11 листопада;
- церемонія нагородження переможців конкурсу –  після 18 листопада (вказуватиметься додатково).
2.2. Організатор конкурсу має право вносити зміни до умов конкурсу, а також до термінів його проведення.

Переглядів: 731 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: