Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

17:06
ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

  День Героїв Небесної Сотні - пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого. Саме в цей день загинуло найбільше активістів. Кожен із них заплатив за свої переконання найвищу ціну – життя.

     Сьогодні з метою виховання патріотичної свідомості, розвитку бажання стати гідними громадянами України відбувся захід вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні, який провели учні 9-10-х класів.

    Учні розповідали про хроніку подій Євромайдану, читали вірші про буремні дні, співали пісні. Кожен учасник заходу знову пережив біль та розпач, усвідомлюючи, скільки талановитих, гідних українців-патріотів не будуть більше радіти життю. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні.

     Запрошений гість, настоятель храму Святого Миколая села Колодяжне отець Іван, розповів про своє перебування на Майдані у 2013 році та про поїздку у прифронтову зону Донеччини (Марянка, Красногорівка, Курахове...), а також Луганського Щастя. Зачитав свій вірш «ВЕЛИКИМ ГЕРОЯМ МАЛЕНЬКОЇ СОТНІ», який зворушив всіх присутніх.

     Ніколи не загоюються рани від тих трагічних та водночас героїчних подій на Майдані, які лишили шрами на серці кожного українця.

Низький уклін усім українським героям!

  

  

 

 

 

 

 

Переглядів: 315 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: