Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

12:23
План роботи виховної роботи на 2016/2017 навчальний рік

4.2. Організація харчування

 

Термін

з/п

Зміст роботи

Відповідальний

Вихід

Відмітка

про виконання

1. Організаційно-методичне забезпечення

Вересень  2016

1.

Оформити інформаційний куточок для батьків та учнів щодо організації харчування дітей

Пашук Т. В.

Антонюк М. І.

Куточок

 

Вересень, постійно

2.

Провести роз’яснювальну роботу з учнями, батьками, вчителями про порядок організації харчування

Класні керівники

1-11-х класів

Інформація

 

Вересень 2016

Січень 2017

 

3.

Скласти та оновити списки дітей, які потребують безкоштовного та дієтичного харчування

Пашук Т. В.

 

Списки

 

Постійно

4.

Проведення щоденного обліку дітей, які охоплені харчуванням (безкоштовним, за кошти батьків).

Класні керівники

Журнал

 

Упродовж  навчального року

5.

Залучити медичних працівників до профорієнтаційної та санітарно - просвітницької роботи з дітьми та їх батьками щодо правильного харчування

Пашук Т. В.

Антонюк М. І.

Інформація

 

Згідно річного плану

6.

Організувати та проведення наради, класні виховні години,  консультації щодо формування здорового способу життя

Адміністрація закладу

Плани проведення, інформація

 

Згідно річного плану

7.

Включити до порядку денного  Ради закладу, батьківських зборів   питаня організації харчування у навчальному закладі

Класні керівники.

Протоколи

 

Щомісячно

8.

Подавати інформацію, звіти до УО, бухгалтерії

Пашук Т. В.

 

Звіти

 

Упродовж  навчального року

9.

Здійснення контролю за безкоштовним харчуванням, даними обліку у шкільній їдальні, даними про відсутніх учнів.

Пашук Т. В.

Кондрацька Л. М.

Інформація

 

Упродовж  навчального року

10.

Забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних умов у шкільній їдальні, на харчоблоці.

Пашук Т. В.

Кондрацька Л. М

Інформація

 

2. Організація харчування у  навчальному закладі

Упродовж  навчального року

1.

Забезпечити безкоштовним харчуванням дітей пільгового категорій .

Пашук Т. В.

Кондрацька Л. М

Списки, наказ

 

3. Підвищення якості харчування вихованців

Упродовж  навчального року

   1.

Розширити асортимент страв

Кухарі

 

 

Вересень 2016

   2.

Провести анкетування учнів та батьків щодо організації харчування

Пашук Т. В.

 

Анкети, інформація

 

Постійно

3.

Контроль за якістю та безпекою, дотриманням термінів, умов зберігання та реалізації продуктів, за поставкою продуктів харчування безпосередньо від товаровиробників з наявністю сертифікатів відповідності, посвідчень про якість і ветеринарних супровідних документів

Кравчун К.В.

Комісія по харчуванню

класні керівники

1-11 класів

Протоколи

 

До 10.08.2016

До 10.08.2016

 

5.

Організація роботи щодо підготовки  харчоблоку та обідньої зали до початку нового навчального року

Стащук О. П.

Інформація

 

Серпень 2016

6.

Організувати роботу щодо профілактики  технологічного обладнання харчоблоку, перевірка заземлення та опору ізоляції  до початку нового навчального року.

Стащук О. П.

Інформація

Акти

 

Постійно

7.

Забезпечити утримання технологічного та холодильного обладнання харчоблоків  навчального закладу у робочому стані

Стащук О. П.

 

 

 

Переглядів: 418 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: