Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

16:07
Революція Гідності та Свободи

      Україна - це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції - Майдан 2004 року і революція 2013 року - Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою гідність, своє прагнення до свободи.
  Здобувачі освіти 9- В класу провели виховний
захід «Революція Гідності та Свободи»розповідали про безпрецедентну подію 2013 – 2014 років,  що відбулась в Україні, де народ повстав проти свавілля корумпованої влади. Внаслідок злочинного насильства влади проти громадян, мирний протест перетворився на революційний рух, який призвів до корінних політичних змін, і в першу чергу до змін у свідомості українців. До глибини душі проникливими були вірші та розповіді на основі реальних подій . Хвилиною мовчання вшанували  героїв  – учасників Євромайдану, героїв Небесної  сотні, воїнів  ООС. Слава Україні! Героям слава!



 
Переглядів: 192 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: