Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

15:32
Щасти вам, випускники-2021!

11 червня 2021 року відбувся випускний вечір для здобувачів освіти
9-х класів, де вони отримали свій перший державний документ – свідоцтво про базову загальну освіту.

Директор ліцею привітала усіх присутніх та побажала випускникам знайти в своєму житті вірну дорогу і йти до своєї мети, подолавши всі незгоди на своєму шляху.
Привітали своїх вихованців і перші вчителі, пригадали, як колись зовсім маленьких дітей батьки привели у перший клас, як разом долали усі труднощі, а  класні керівники побажали випускникам успіхів, здійснення усіх задумів, щасливої та щедрої долі у житті.
Випускники щиро подякували своїм учителям, які протягом
9-ти років разом із ними невтомно мандрували незвичайними стежками в країну Знань. Також не забули і про батьків, адже саме вони на тернистій шкільній дорозі завжди були поруч, готові підтримати та допомогти з будь-якими негараздами.

Ніжними переливами прозвучала для дев’ятикласників мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися зі своїм безтурботним дитинством. Попереду нові випробування! Щасти вам, випускники-2021!!!

Переглядів: 185 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: