Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

10:37
Свято Останнього дзвоника

Ось йде до закінчення 2019 – 2020 навчальний рік. Рік який приніс для нас кольорову осінь, теплу зиму, і напрочуд цікаву весну з новим викликом. З кожним днем наші школярі крок за кроком здобували перемоги, долали труднощі та вірили що свято Останнього дзвоника проведуть традиційно на шкільній лінійці.  Не дивлячись ні на що, ми дружня шкільна родина, яка зуміла згуртуватися та долучитися до свята дистанційно. Директор, класні керівники, перші вчителі, любі першокласники привітали наших випускників зі святом.

Минув і ще один навчальний рік.

Ми стали старшими,  і спогади у нас ясніші.

Останній дзвоник особливо продзвенить.

Хоч дистанційно, але так потішно.

Я старшокласник, я вже випускник!

Мене чекає майбуття дорога.

І вальс мій неодмінно прозвучить,

І гімн держави заспіваю, і стяг над небом підійму, і вчителів свої згадаю.

Я українець, здобувач освіти, свого ліцею громадянин.

Любов  свою я залишаю у спогадах шкільних світлин.

 

Лідери ліцею на чолі зі Спицькою Анастасією провели челендж «Прийди на свято Останнього дзвоника та одягни форму».

Адже, останній дзвоник зовсім не означає, що вам більше не доведеться брати участь у шкільному житті, адже випускник дорослішає. У нього колись буде і своя сім’я. Буде чудова нагода розповідати про цю подію своїм дітям, а головне ще й ще раз брати участь в останньому дзвонику - скільки душа забажає.

Удачі вам і нехай ваш останній дзвінок стане одним з найприємніших спогадів!

Переглядів: 733 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: