Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

11:51
Табір "ВЕСЕЛКА"

Найкращий відпочинок, як правило, відбувається в дитячих таборах, де кожен вільно почуває себе в колі своїх однолітків, бере участь у різноманітних культурно-спортивних заходах, оздоровлюється, загартовується, цікаво, з користю проводить час.

З 27 травня по 13 червня 2019 року в нашій школі працював пришкільний табір «Веселка»,  який зібрав школярів 1-8-х класів у  шість загонів – «Бджілка», «Козачата», «Світлячки», «Капітошки», «Coca-Cola», «Super Star».  Для дітей було підготовлено змістовне дозвілля з програмою культурно-масових заходів та екскурсіями.
Особлива увага приділялася формуванню в дітей основ здорового способу життя. З цією метою проводилися ранкові гімнастики, естафети, спортивні змагання. А 5-й день перебування у таборі був цілком присвячений спорту, діти змагалися, та прийняли участь у заході  «Свято скакалки та м'яча».  Дуже сподобався і запам’ятався учням конкурс «Чарівна коса»,  де хлопчики вчилися творити святкові зачіски.
   Діти щодня з радістю бігли до табору, де їх чекало безліч цікавих походів, конкурсів, розваг, ігор, справ, свят, вікторин. Вихователі табору «Веселка» робили все, щоб відпочинок дітей став незабутнім.

Переглядів: 325 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: