Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

15:26
Тижня знань безпеки життєдіяльності
З 18 по 22  жовтня 2021 року в ліцеї був проведений тиждень знань безпеки життєдіяльності.
В рамках проведення «Тижня знань безпеки життєдіяльності» здобувачі освіти 5-8-х класів стали учасниками цікавої квест-гри «Простір безпеки», де  кожен клас ділився на три команди і змагався у семи конкурсах: «Відповідність», «Мозковий штурм», «Евакуація», «Надзвичайні ситуації», «Відгадай загадку», «Кошик завдань» та «Правильний вибір». У цікаву та пізнавальну вікторину «Безпека життя» поринули учні 2-х класів.

Для 4-11 класів був проведений флешмоб «Подорож у світ безпеки» та  оформлений тематичним стендом «Безпека життєдіяльності».
Протягом тижня школярі здобули багато корисної інформації, яку зможуть застосувати у повсякденному житті для збереження свого здоров’я, а також зрозуміли, що здоров’я вимагає до себе постійної уваги, знань і неабияких зусиль для його збереження.

Переглядів: 145 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: