Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

13:39
День пам’яті героїв Крут

Любіть Україну, як вірні сини
Віддати життя їй готовіє,
Як юні сини, що життя віддали
Під крутами всі, як Герої…

                                                                В. Криволап

29 січня – День пам’яті героїв Крут. Український народ щороку вшановує пам’ять молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути. Ця битва стала символом героїзму та відданості Українській державі й національній ідеї, а її дата – 29 січня 1918 року – днем національної трагедії.
В цей день був проведений захід «Квіти у полі, там де Крути…» для учнів 10-х класів. Здобувачі освіти з повагою згадали минуле своєї країни та борців за незалежність.
Бій під Крутами залишається неспростовним фактом героїзму і жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежність своєї держави. Крути ввійшли в історію України як символ національної честі. Ті, хто загинув у битві під Кругами назавжди залишаться в нашій пам’яті.


 

Переглядів: 211 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: