Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

13:39
Новорічний марафон

Вперше в нашому ліцеї було проведено новорічний марафон «Ліцей має таланти» та проведено гумористичну гру КВК. В якій позмагалися три команди «Девятийквартал», «Шпундра», «Веселі математики». Перемогу здобула команда «Шпундра», учасники якої здобувачі освіти 8-Б класу.
Також підчас КВК свої таланти представляли учасники марафону, які співали зворушливі музичні композиції, грали на гітарі та танцювали хіп-хоп.
Дякуємо усім за активну участь, гарний настрій та чудовий захід!

Переглядів: 212 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 dFPPnG  
0
Johnson Johnson tetap dalam daftar perusahaan farmasi terbesar tahun ini <a href=http://cialiss.quest>buy cialis online prescription</a> Nature 474 7351 390 394

1 accesense  
0
Uncommonly, patients with bony metastases have developed hypercalcaemia on initiation of therapy <a href=https://dapoxetine.buzz>priligy fda approval</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *: