Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

17:26
ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ
про проведення конкурсу на посаду керівника
ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ
"ЛІЦЕЙ №1 м.КОВЕЛЯ" 

      На виконання рішення Ковельської міської ради  «Про проведення конкурсу на посаду керівника ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ "ЛІЦЕЙ №1 м.КОВЕЛЯ"» від  28 жовтня 2021 року  №14/168  оголошується конкурс на посаду керівника ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ "ЛІЦЕЙ №1 м.КОВЕЛЯ" (далі – Заклад загальної середньої освіти)

                                                                            

Найменування і місцезнаходження закладу загальної середньої освіти

ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ "ЛІЦЕЙ №1 м.КОВЕЛЯ";
45000, Волинська область, місто Ковель, вулиця Незалежності, 29.

Найменування посади та умови оплати праці

Директор ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ "ЛІЦЕЙ №1 м.КОВЕЛЯ";     
За виконання обов’язків, передбачених цим контрактом, Керівнику нараховується заробітна плата відповідно до чинного законодавства України, виходячи з установленого Керівнику відповідного тарифного розряду, але не менше, ніж це встановлено Єдиною тарифною сіткою відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від  30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної  сітки  розрядів і  коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»,  а також Наказом Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року №557 «Про  впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», з урахуванням економічного і фінансового становища закладу.
       Додатково, за рішенням Засновника або управління освіти, у межах наявних коштів на оплату праці можуть виплачуватись надбавки, доплати та премії відповідно до чинного законодавства України.
      Керівникові надається щорічна основна відпустка тривалістю 56 календарних днів.
     Відповідно до чинного законодавства при наданні щорічної основної відпустки Керівникові виплачується матеріальна допомога на оздоровлення у розмірі посадового окладу.
     Керівнику можуть бути встановлені інші умови матеріального забезпечення, що не заборонені чинним законодавством.

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу загальної середньої освіти

Взяти участь у конкурсі може особа, яка є громадянином України, яка має документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою, а саме сертифікат про рівень володіння державною мовою, вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково – педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що  не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу.
Не може обіймати посаду керівника закладу загальної середньої освіти особа, яка:
1) є недієздатною або цивільна дієздатність якої обмежена;
2) має судимість за вчинення злочину;
3) позбавлена права обіймати відповідну посаду;
4) за рішенням суду визнана винною у вчиненні корупційного правопорушення;
5) за рішенням суду визнана винною у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією;

6) підпадає під заборону, встановлену Законом України "Про очищення влади".

Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсі та терміни їх подання
 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі особисто (або уповноважена згідно з довіреністю особа) подають до конкурсної комісії такі документи:
- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
- копію паспорта громадянина України;
- копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною  частиною) не нижче ступеня магістра (спеціаліста);
- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою, а саме сертифікат про рівень володіння державною мовою (для складання іспиту та отримання сертифіката про рівень володіння державною мовою, претенденту необхідно: онлайн зареєструватися за посиланням: https://exam.mova.gov.ua, зазначивши ПІБ, дату, місце і час складання іспиту (із запропонованих варіантів);
- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;
- довідку про відсутність судимості;
- довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного  огляду;
- мотиваційний лист, складений у довільній формі;
     Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Кінцевий строк  і місце подання документів для участі в конкурсі

Кінцевий строк  подання документів:  01 грудня 2021 року.    
Документи подаються в управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради, за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності буд. 101.

Етапи конкурсу

І етап: з 02 листопада 2021 року по 01 грудня 2021 року – прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі на посаду директора закладу загальної середньої освіти.
 ІІ етап: з 02 грудня 2021 року по 08 грудня 2021 року перевірка конкурсною комісією поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам та оприлюднення на веб-сайті перелік осіб,  яких  допущено до участі в конкурсі.
ІІІ етап: з 09 грудня 2021 року по 15 грудня 2021 року ознайомлення кандидатів з закладом освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування закладу загальної середньої освіти.
ІV етап: 16 грудня 2021 року проведення конкурсного відбору:

  • проведення письмового іспиту (тестування), з метою перевірки знання кандидата законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти;

  • перевірка професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання;

  • презентування кандидатами публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Дата та місце початку конкурсного відбору: 16 грудня 2021 року; м. Ковель, вул. Незалежності, 73 (приміщення Ковельської міської ради).
V етап: з 17 грудня 2021 року по 20 грудня 2021 року  визначення  переможця  конкурсу та оприлюднення результатів конкурсу на офіційному веб-сайті Ковельської міської ради.            
    З 21 грудня 2021 року по 23 грудня 2021 року призначення переможця конкурсу на посаду та укладання з ним строкового трудового договору (контракту). 

Уповноважена особа надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі в конкурсі

Додаткова інформація з питань проведення конкурсу  надається управлінням освіти виконавчого  комітету Ковельської міської ради .

  • Бичковський Віктор Васильович, начальник управління освіти 

тел.(03352)59518, 0953558440.

  • Жабюк Лариса Мирославівна, головний спеціаліст управління освіти.

тел.(03352)59489, 0681383228.
 Звертатись за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності 101,
 E-mail: kovel_osvita@ukr.net.   

 

Переглядів: 175 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: