Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

15:57
Свято Миколая

Свято Миколая вже прийшло до нас,
Здійснились всі мрії, Миколай у нас,
Здійснились бажання всеї дітвори,
Він приніс малятам дарунки свої.
Любий Миколаю, прошення прийми,
Будемо слухняні, будемо чесні ми.
Будем пам’ятати заповіді всі,
Хочемо ми жити в щасті і добрі.

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят. Українці з давніх-давен вважають Миколая своїм заступником, захисником бідних і знедолених, який завжди несе Добро.
Святий Миколай – таємничий, шляхетний, чуйний, добрий і правдивий Апостол любові. Щиро і таємно роздав свою велику спадщину бідним, бо поважав одне багатство – Милосердя. Цим заслужив нагороду у Бога: творити чудеса. Невидимою рукою Святий Миколай обдаровує нас і сьогодні.

Цікаво та весело пройшов тиждень свято Миколая в маленькій школі ліцею. Учні 1 – 4 класі із класними керівниками зустрілися з чудовою літературно-музичну композицію “В гостях у казки”. Герої  змусили поринути в феєрію пригод Маші, Михасика, ангелів, розбишак, ліні та вередливих мишенят, які згодом виправилися. На святі для дітей звучали пісні, танці, цікаві ігри та звичайно подарунки від Святого Миколая.
Свято проводилося для кожного класу окремо з дотриманням карантинних вимог.

 


 
Переглядів: 209 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: