Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

11:43
Тиждень знань з охорони безпеки життєдіяльності

 З 21 по 27 жовтня 2019 року був проведений тиждень знань безпеки життєдіяльності.
В рамках проведення «Тижня знань з охорони безпеки життєдіяльності» учні 5-х класів стали учасниками цікавої квест-гри «Простір безпеки», де позмагалися у шести конкурсах: «Вогонь», «Мозковий штурм», «Евакуація», «Надзвичайні ситуації», «Відгадай загадку» та «Укриття – фініш». Якщо завдання було виконано правильно, то команда отримувала пазл. Після проходження усіх конкурсів з цих пазлів учасники квесту складали загальну фразу «Запобігти, попередити, врятувати – головне завдання Безпеки Життєдіяльності». 
5-Б клас здобув перемогу та отримав звання:«Кращі рятувальники нашого ліцею».

  Для 4-11 класів був проведений флешмоб «Подорож у світ безпеки». 

У рамках тижня пройшли найрізноманітніші заходи, основною метою яких було формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; популяризація основних правил безпечної життєдіяльності серед молоді; розвиток в учнів життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя; виховування гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, вироблення у школярів співчуття, бажання допомогти; пропагування професії рятувальника.

  

Переглядів: 308 | Додав: Школа-1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: