Дати дітям радість праці, радість успіху у навчанні, збудити в їхніх серцях почуття гордості, власної гідності - це перша заповідь виховання. У наших школах не повинно бути нещасливих дітей, души яких гнітить думка, що вони ні на що не згідні. Успіх у навчанні -єдине джерело внутрішніх сил дитини, які породжують енергію для перероблення труднощів, бажання вчитися.
В.О. Сухомлинський.

Вже стало доброю традицією озеленювати шкільне подвір’я нашого закладу. Учні 4-Б класу  з радістю прийшли з відерцятами та лопатками, щоб посадити цілу алею струнких туй.  Допомагає їм втілити в життя цю ідею вже третій рік поспіль Дідицький Р. В. Кожна дитина старанно нагортає ґрунт під коріння саджанця, ретельно поливає та порівнює дерево зі своїм зростом. Адже ті туї, що висадили в минулих роках вже помітно підросли. Тепер діти усвідомлюють, що відповідальні за те, що алея з 65 туй росла швидко. Кожного дня будуть доглядати за молодими деревцями. Втомлені, але щасливі з радістю поглядають на результати своєї праці.
Дідицький Р. В.  подбав і про те, щоб діти після роботи могли відпочити, скуштувавши піцци та соку. Для третьокласників це було приємним сюрпризом. Діти тішаться, що виконали таку корисну справу. Але ... Читати далі »
Переглядів: 150 | Додав: Школа-1 | Дата: 20.09.2021 | Коментарі (0)