Термін
|
№
з/п
|
Зміст роботи
|
Відповідальний
|
Вихід
|
Відмітка
про виконання
|
1. Організаційно-методичне забезпечення
|
Вересень 2016
|
1.
|
Оформити інформаційний куточок для батьків та учнів щодо організації харчування дітей
|
Пашук Т. В.
Антонюк М. І.
|
Куточок
|
|
Вересень, постійно
|
2.
|
Провести роз’яснювальну роботу з учнями, батьками, вчителями про порядок організації харчування
|
Класні керівники
1-11-х класів
|
Інформація
|
|
Вересень 2016
Січень 2017
|
3.
|
Скласти та оновити списки дітей, які потребують безкоштовного та дієтичного харчування
|
Пашук Т. В.
|
Списки
|
|
Постійно
|
4.
|
Проведення щоденного обліку дітей, які охоплені харчуванням (безкоштовним, за кошти батьків).
|
Класні керівники
|
Журнал
|
|
Упродовж навчального року
|
5.
|
Залучити медичних працівників до профорієнтаційної та санітарно - просвітницької роботи з дітьми та їх батьками щодо правильного харчування
|
Пашук Т. В.
Антонюк М. І.
|
Інформація
|
|
Згідно річного плану
|
6.
|
Організувати та проведення наради, класні виховні години, консультації щодо формування здорового способу життя
|
Адміністрація закладу
|
Плани проведення, інформація
|
|
Згідно річного плану
|
7.
|
Включити до порядку денного Ради закладу, батьківських зборів питаня організації харчування у навчальному закладі
|
Класні керівники.
|
Протоколи
|
|
Щомісячно
|
8.
|
Подавати інформацію, звіти до УО, бухгалтерії
|
Пашук Т. В.
|
Звіти
|
|
Упродовж навчального року
|
9.
|
Здійснення контролю за безкоштовним харчуванням, даними обліку у шкільній їдальні, даними про відсутніх учнів.
|
Пашук Т. В.
Кондрацька Л. М.
|
Інформація
|
|
Упродовж навчального року
|
10.
|
Забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних умов у шкільній їдальні, на харчоблоці.
|
Пашук Т. В.
Кондрацька Л. М
|
Інформація
|
|
2. Організація харчування у навчальному закладі
|
Упродовж навчального року
|
1.
|
Забезпечити безкоштовним харчуванням дітей пільгового категорій .
|
Пашук Т. В.
Кондрацька Л. М
|
Списки, наказ
|
|
3. Підвищення якості харчування вихованців
|
Упродовж навчального року
|
1.
|
Розширити асортимент страв
|
Кухарі
|
|
|
Вересень 2016
|
2.
|
Провести анкетування учнів та батьків щодо організації харчування
|
Пашук Т. В.
|
Анкети, інформація
|
|
Постійно
|
3.
|
Контроль за якістю та безпекою, дотриманням термінів, умов зберігання та реалізації продуктів, за поставкою продуктів харчування безпосередньо від товаровиробників з наявністю сертифікатів відповідності, посвідчень про якість і ветеринарних супровідних документів
|
Кравчун К.В.
Комісія по харчуванню
класні керівники
1-11 класів
|
Протоколи
|
|
До 10.08.2016
До 10.08.2016
|
5.
|
Організація роботи щодо підготовки харчоблоку та обідньої зали до початку нового навчального року
|
Стащук О. П.
|
Інформація
|
|
Серпень 2016
|
6.
|
Організувати роботу щодо профілактики технологічного обладнання харчоблоку, перевірка заземлення та опору ізоляції до початку нового навчального року.
|
Стащук О. П.
|
Інформація
Акти
|
|
Постійно
|
7.
|
Забезпечити утримання технологічного та холодильного обладнання харчоблоків навчального закладу у робочому стані
|
Стащук О. П.
|
|
|